30 de juny

21.00 h

Traca correguda
Plaça de l’Ajuntament
Pirotècnia Martí

7 de juliol

00.30 h

Castell de pals a l’antiga
Plaça de la Mare de Déu
Pirotècnia Nadal-Martí

14 de juliol

01.00 h

Castell piromusical
Marina de València – #NitALaMar
Pirotècnia RICASA

21 de juliol

20.30 h

Mascletà en miniatura
Plaça del Portal Nou
Caballer FX

27 de juliol

23.00 h

Correfoc
C/ de les Barques > Ajuntament > Marqués de Sotelo > Estació del Nord

La pirotècnia, protagonista de la Gran Fira amb un gran piromusical a la Marina i #ElsFocsDeLaFira

Este mes de juliol el soroll, la llum i els colors ompliran el cel de València en les nits de la Gran Fira. Una aposta ferma pel talent valencià i per oferir una programació pirotècnica variada per a les valencianes i valencians, així com per a tots els turistes que ens visiten a l’estiu.

El punt de partida de la Gran Fira serà una gran traca correguda a càrrec de la pirotècnia Martí. El dia 30 de juny a les 21.00 recuperem, de nou, esta tradició històrica a la Plaça de l’Ajuntament.

El dia 7 de juliol a les 00.30 h, serà el torn de Nadal Martí  a la plaça de la Mare de Déu amb un tradicional castell de pals. Este espectacle pirotècnic s’emmarcarà dins de les Nits de Folk, amb més activitats dedicades al folklore valencià.

Un gran piromusical a càrrec de Ricardo Caballer toranarà a il·luminar la Marina de València en “La nit a la mar”

El dia 14 de juliol a les 01.00 h torna un dels grans èxits de la Gran Fira de València. L’empresa valenciana RICASA dispararà un espectacular Piromusical a la Marina de València. Un espectacle on el ritme, la llum, els colors i la música seran els protagonistes. Enguany també podrem disfrutar d’efectes pirotècnics sobre l’aigua de la mar, en un entorn incomparable. Es comptarà amb reforçament del transport públic per poder desplaçar-se i atendre la demanda dels espectadors.

El dia 21 a les 20.30 h, dins de la programació de la #GranNitVLC, podrem gaudir d’una minimascletà a càrrec de Caballer FX a la Plaça del Portal Nou. L’espectacle vol arreplegar, en miniatura, tota l’experiència i la força d’una mascletà. Tot en una nit plena de sorpreses, música, espectacles i museus oberts fins a les 2 de la matinada.

Torna el Correfoc

El dia 27 de juliol, últim divendres de la Fira, tindrà lloc un correfoc que començarà a les 23h. El bany de foc a la ciutat comptarà amb la colles de Dimonis de Montolivet, els Dimonis Socarrats de Campanar, L’Infern Faller (Falla Plaça Segovia) i els Dimonis de Massalfassar. El recorregut del correfoc començarà al Carrer de les Barques, passant per la Plaça de l’Ajuntament, Marqués de Sotelo i acabant al davant de l’Estació del Nord.