Els Focs de la Fira

1 de juliol

20.00 h

Traca correguda
Plaça de l’Ajuntament
Pirotècnia Reyes Martí

8 de juliol

00.30 h

Castell de pals
Plaça de la Mare de Déu
Pirotècnia Nadal-Martí

15 de juliol

23.59 h

Castell piromusical
Marina de València
Pirotècnia RICASA

22 de juliol

20.30 h

Mascletà en miniatura
Plaça dels Furs
Caballer Fireworks

28 de juliol

23.00 h

Correfoc
C/ de les Barques > Ajuntament > Marqués de Sotelo > Xàtiva

La pirotècnia, protagonista de la Gran Fira amb un gran piromusical a la Marina i #ElsFocsDeLaFira

Este mes de juliol el soroll, la llum i els colors ompliran el cel de València en les nits de la Gran Fira. Una aposta ferma pel talent valencià i per oferir una programació pirotècnica variada per a les valencianes i valencians, així com per a tots els turistes que ens visiten a l’estiu.

El punt de partida de la Gran Fira serà una gran traca correguda a càrrec de Reyes Martí. El dia 1 de juliol recuperem, de nou, esta tradició històrica a la Plaça de l’Ajuntament, amb un recorregut major que l’any passat.

El dia 8 de juliol a les 23:30h, serà el torn de Nadal Martí a la Plaça de la Mare de Déu, amb un tradicional castell de pals. Este espectacle pirotècnic s’emmarcarà dins d’un cap de setmana amb més activitats dedicades al folklore valencià.

Un gran piromusical a càrrec de Ricardo Caballer il·luminarà la Marina de València en “La nit a la mar”

El dia 15 de juliol a la mitjanit torna un dels grans èxits de la Gran Fira de València. L’empresa valenciana RICASA dispararà un espectacular Piromusical a la Marina de València. Un espectacle on el ritme, la llum, els colors i la música seran els protagonistes. Enguany també podrem disfrutar d’efectes pirotècnics sobre l’aigua de la mar, en un entorn incomparable. Es comptarà amb reforçament del transport públic per poder desplaçar-se i atendre la demanda dels espectadors.

El dia 22 a les 20:30h., dins de la programació de la #GranNitVLC, podrem gaudir d’una minimascletà a càrrec de Caballer Fireworks a la Plaça dels Furs. L’espectacle vol arreplegar, en miniatura, tota l’experiència i la força d’una mascletà. Tot en una nit plena de sorpreses, música, espectacles i museus oberts fins a les 2 de la matinada.

Torna el Correfoc

El dia 28 de juliol, últim divendres de la Fira, tindrà lloc un correfoc que començarà a les 23h. El bany de foc a la ciutat comptarà amb la colles de Dimonis Enroscats de L’Alcúdia, els Dimonis Socarrats de Campanar, L’Infern Faller (Falla Plaça Segovia) i els Dimonis de Massalfassar. El recorregut del correfoc començarà al Carrer de les Barques, passant per la Plaça de l’Ajuntament, Marqués de Sotelo i acabant al davant de l’Estació del Nord. D’esta manera es vol commemorar, també, el centenari de l’obra de l’arquitecte valencià Demetrio Ribes.