Gran Fira de València

Idiomes alternatius disponibles: Castellano

Celebrant l'estiu des del 1871

Un any més —i ja en van un bon grapat—, València celebrarà durant el mes de juliol la seua Gran Fira. Una festa que des de l’any 1871 vol omplir d’alegria refrescant la vida dels valencians i valencianes, així com de totes les persones que ens visiten. Una festa que els últims anys s’ha reiventat des de la modernitat per rescatar la pròpia tradició i convertir-se en un festival urbà d’estiu amb una oferta diversa a l’altura d’una gran ciutat mediterrània com és València.

Música, màgia, teatre, jocs, focs, esports, flors, tradicions, festes de carrer, balls, competicions, preseleccions falleres... Una programació completa pensada per a atraure a tots els públics, amb ofertes per a tots els gustos, per a totes les edats, per a tots els districtes i per a totes les butxaques. Una oferta plural per a una ciutat diversa, de places i carrers, que vol viure l’estiu a la fresca i per a la qual centenars d’artistes d’ací i d’allà tenen preparat el millor de si mateixos.

La Gran Fira tornarà a ser així el paraigua per a una intensa agenda cultural i festiva impulsada per l’Ajuntament de València, però també per moltes altres institucions publiques i privades, que cada any s’hi integren amb més força per posar en valor la ciutat i els seus encants també durant l’estiu.

Des que la Quiqueta i el Nelet arriben alegrement a la ciutat per encendre la traca fins que la Batalla de Flors pose el punt final a la festa, seran moltes les activitats que, seguint l’exitós esquema d’anys passats, s’agruparan en nits temàtiques d’una gran varietat que ens recordaran que la cultura és un dret i l’alegria, la millor opció.

Prepara’t per a celebrar l’estiu, perquè enguany la Gran Fira és més gran que mai!