Gran Fira de València

#GranFiraVLC

Idiomes alternatius disponibles: Castellano English

Celebrant l'estiu des del 1871

L’estiu ens convida sempre a traslladar la vida al carrer, on podem retrobar-nos amb veïns i amics o també acollir aquelles persones que ens visiten. No hi ha millor manera de fer-ho que amb la Gran Fira de València, una Fira que d’ací a dos anys celebrarà el seu 150 aniversari, però que es manté amb tanta força com el primer dia.

A més dels ja habituals espais dels Concerts de Vivers i els Jardins del Palau, en estos últims anys la Fira s’ha fet més gran que mai estenent-se per tots els racons de la ciutat amb eixa Correfira que recorre els barris i pobles de València. I també ha crescut amb les quatre nits que, cada cap de setmana, articulen bona part de les activitats: les Nits de Folk, que ens connecten amb les músiques tradicionals i el nostre patrimoni festiu; la Nit a la Mar, amb la seua oferta de concerts a la vora de la Mediterrània; la Gran Nit, que ompli de festa i cultura el centre històric, i la Nit de la Punxà, que preludia la Batalla de Flors, un combat pacífic que marca la fi de la Gran Fira. Tot, assaonat amb les diverses modalitats pirotècniques que componen el cicle dels Focs de la Fira.

Però la Fira també s’ha fet gran gràcies a la col·laboració entre institucions, coordinant activitats i sumant esforços a l’hora d’oferir la programació més completa a la ciutadania. Tot plegat ens permet presentar una oferta àmplia i diversa, dirigida a tot tipus de públic, que combina propostes més específiques amb altres de caràcter més general. Un programa que, un any més, convertirà la nostra ciutat en l’escenari a l’aire lliure per a un festival urbà, on la música, el teatre, la pirotècnia, el cinema o la gastronomia refrescaran les vesprades i nits de l’estiu.

Descobrix la Gran Fira. Descobrix València.