Gran Fira de València

#GranFiraVLC

El moment de prendre el relleu a tants enamorats de València que van fer de les festes estivals a la ciutat una gran ocasió per celebrar els carrers i places al so de la Gran Fira. Com hem afegit a la bio de les nostres xarxes… “Esclata la festa i l’estiu a València. Cultura, diversió i arrels per un juliol non stop “.

Fa més d’un segle uns quants tipus de bé es van ajuntar i per amor a la ciutat i a la cultura van aixecar una fira amb la qual protagonitzar l’estiu amb la la brisa d’aliada. Han passat els anys, però l’esperit roman intacte. Va ser en 1871 la primera vegada… Tertúlies literàries, cafès llegendaris, els jocs florals. El 1886 el mestre Salvador Giner va organitzar el primer concurs de bandes (sense so no hi ha paradís). En 1891 arribaria la Batalla de les Flors. I la festa, continua i continua i continua.

La música i els concerts, el teatre i els jocs, l’humor i la reflexió, l’esport i les tradicions infinites, la pirotècnia. Pum. Als barris i en les places, en les pedanies i en el centre, allà i ací. Amb la missió de que València estiga al somni de l’estiu. Tenim la responsabilitat d’enamorar als que vénen de fora, però també de contagiar-nos per la nostra ciutat com si fora la primera vegada.