Gran Fira de València

#GranFiraVLC

Idiomes alternatius disponibles: Castellano English
CorrefiraMapa d'activitatsPrograma d'activitats

El dia de Ramiro. Ameba Teatre. Clowns

Dins de: Correfira
Horari:
Diumenge 11 de juliol – 20.00 h
Diumenge 18 de juliol – 20.00 h
El dia de Ramiro. Ameba Teatre. Clowns

L'origen de la companyia es remunta a l'any 2010 sota el nom de "Col·lectiu Ameba" constituïda inicialment com un grup amb especial interés en unir l'acció de carrer amb diferents iniciatives socials.

És a partir de l'any 2017 que ens consolidem com a "Ameba teatre", sota la direcció i timó infatigable d'Ana González (València) i Luciano Murabito (Argentina). Des d'aqueix moment llaurem camí fent de el teatre de carrer i el pallasso el nostre mitjà d'investigació i expressió. Obcecats en resultats que gaudim, utilitzem clown, l'absurd i el joc com a eines essencials de creació.

Així, ens acurem diàriament a aconseguir espectacles de qualitat professional i artesanal a parts iguals, plagats d'absurd, poesia, tendresa i estupidesa, sempre posant "l'astúcia de l'ameba al servei del teatre"

El día de Ramiro

Ramiro és un saltamartí tan desmanotat com indecís i divertit. Un matí decideix eixir de la seua caixa i emprendre un viatge de tot un dia. Què aventures viurà? Espectacle familiar on la narració, les titelles amb objectes, el clown i la música en directe, es combinen per a contar la història d'aquest viatge cap a un món en miniatura eixit d'una gran caixa.

El dia de Ramiro. Ameba Teatre. Clowns