Gran Fira de València

#GranFiraVLC

Idiomes alternatius disponibles: Castellano English
POLIRITMIAMapa d'activitatsPrograma d'activitats

Barbas, Stronen i Meyer Trio

Dins de: Poliritmia
Horari:
Dimecres 6 de juliol – 22.00 h
Lloc: Pl. Ajuntament
Barbas, Stronen i Meyer Trio

Del gran encontre entre el multiinstrumentista grec Christos Barbas, el percussionista noruec Thomas Strønen i el baixista suís Björn Meyer naix aquest trio intercultural que reuneix influències de la música clàssica, el folk, l’experimentació, l’ambient, el jazz i altres sonoritats contemporànies.

Christos Barbas és un dels músics més polifacètics i creatius de Grècia, establit actualment a Barcelona. Amb una formació clàssica en la música barroca, però submergint-se en el món musical de la improvisació i les músiques modals, compon per a diversos gèneres com l’antic Mevlevi Ayin o el jazz.

Björn Meyer ha creat un llenguatge propi amb el baix elèctric de sis cordes dins de diversos contextos musicals. Ha treballat junt amb l’arpista i cantant persa Asita Hamidi, l’intèrpret de nyckelharpa suec Johan Hedin, el mestre d’oud tunisià Anouar Brahem i el pianista suís Nik Bärtsch. El seu àlbum en solitari, llançat per ECM en 2018, va rebre grans elogis del món del jazz.

Thomas Strønen és un dels bateries més prolífics d’Europa. Ha contribuït artísticament a més de setanta llançaments, ha realitzat gires per més de seixanta països i ha compost música per a la BBC, la NRK i The Norwegian Opera and Ballet. A més, ha publicat nombrosos treballs discogràfics amb el segell ECM Records.

Barbas, Stronen i Meyer Trio
Com arribar