Gran Fira de València

#GranFiraVLC

Idiomes alternatius disponibles: Castellano English
Nits de FolkMapa d'activitatsPrograma d'activitats

El Cant al Ras de la Fira

Dins de: Nits de Folk - #NitsDeFolk
Horari:
Divendres 5 de juliol – 23.00 h
Lloc: Pl. Mare de Déu
El Cant al Ras de la Fira

El Cant al Ras de la Fira s’ha plantejat des dels inicis com un acte participatiu en què es posa a prova l’habilitat d’improvisació i execució de versadors i cantadors de cant d’estil i albades, a partir de paraules, temes o situacions suggerits pel públic.

La novetat d’enguany serà la presentació dels membres del Racó del Vers, coordinats per Josemi Sánchez. Una oportunitat per a veure en acció el planter de noves cares emergents del vers improvisat i donar a conéixer el treball realitzat després d’un temps de formació, una activitat capdavantera perquè fins ara no ha existit cap lloc on «estudiar» esta parcel·la de la nostra cultura tradicional. Serà una mena de classe pràctica, en viu i amb la immediatesa del directe. Tot un repte, però ben necessari a fi d’assegurar el futur i la renovació estètica i conceptual del vers valencià improvisat.

En l’edició d’enguany participen les cantadores Tatiana Prades i Trini Carballo; els cantadors Toni Guzman i Josep A. Aparicio, Apa, i els versadors Josemi Sánchez i el Racó del Vers, que estaran acompanyats a la música per la rondalla de corda de Godella, el grup de vent de Bétera i la colla de dolçainers i tabaleters El Garbí de Silla.

El Cant al Ras de la Fira
Com arribar