Gran Fira de València

#GranFiraVLC

Idiomes alternatius disponibles: Castellano English
POLIRITMIAMapa d'activitatsPrograma d'activitats

Magalí Sare i Manel Fortià

Dins de: Poliritmia
Horari:
Dissabte 9 de juliol – 20.00 h
Lloc: Teatre Rialto
Magalí Sare i Manel Fortià

Magalí Sare i Manel Fortià presenten Fang i Núvols, un disc al qual han unit la seua creativitat i mestratge per a donar noves formes i frescor a una selecció de cançons populars catalanes i iberoamericanes. Un projecte agosarat, trencador i captivador amb el punt necessari d’improvisació.

Magalí Sare (Barcelona) va ser la veu de l’anunci d’Estrella Damm a l’estiu del 2020. Dos anys abans va llançar el seu primer disc, Cançons d’amor i dimonis. Posteriorment, va publicar A boy and a girl junt amb Sebastià Gris, un àlbum d’experimentació electrònica i peces de música de cambra i folklòriques mallorquines, considerat un dels millors vint discos de músiques del món per la WMCE. És la soprano del Quartet Mèlt i la cantant del disc Estómac, de la pianista i compositora Clara Peya.

Manel Fortià (Cassà de la Selva, Girona), a cavall entre Barcelona i Nova York, compta amb una llarga trajectòria com a intèrpret, improvisador i compositor dins del jazz i la música moderna que l’ha portat a tocar amb grans figures com Dave Liebman, Chris Cheek, Bill McHenry, Eliot Zigmund, Ari Hoeenig, Arturo O’Farrill, Chano Domínguez, Stephane Belmondo, Antonio Serrano, Emilio Solla, Albert Bover, Marc Miralta, Antonio Lizana, entre d’altres. També ha liderat els seus propis projectes, com per exemple, el duo amb el pianista Marco Mezquida. Ha tocat en multitud de prestigiosos festivals internacionals de jazz i ha enregistrat més d’una quarantena de discos.

Magalí Sare i Manel Fortià
Com arribar