Gran Fira de València

#GranFiraVLC

Idiomes alternatius disponibles: Castellano English
Gran Nit VLCMapa d'activitatsPrograma d'activitats

Tito Pontet

Dins de: #GranNitVLC – La Ruta del Carme
Horari:
Dissabte 20 de juliol – 21.30 h
Dissabte 20 de juliol – 22.00 h
Lloc: Pl. del Carme
Tito Pontet

Tito Pontet publica el seu segon disc, Bon Port, amb el qual consolida el seu estil de fusió de música jamaicana i llatina. Bon port trasllada els ritmes tradicionals del Carib a l’escena musical actual amb la fórmula pròpia del grup. La complicada situació dels nouvinguts a les nostres terres  l’exili marquen alguns dels temes d’este nou treball.

Els 10 músics de la banda alcoiana porten als escenaris un nou espectacle amb arranjaments de colors jazzístics carregats d’energia i explosivitat. El directe es un viatge a través dels diferents estils arrelats al Carib com el mambo, el bogaloo, el reggae i la cúmbia del Pacífic, ple de cançons fetes per a ballar.

Bon port arriba després de 5 anys de trajectòria musical i un àlbum publicat. Des del llançament de Candela (2017), el grup ha fet un bon grapat de concerts a Barcelona, València, Lleida, Alacant i Castelló entre altres. Este reconeixement públic del seu primer disc va culminar amb la nominació de Candela a la categoria de millor disc de mestissatge dels premis Ovidi.

Tito Pontet
Com arribar