Gran Fira de València

#GranFiraVLC

Idiomes alternatius disponibles: Castellano English
Gran Nit VLCMapa d'activitatsPrograma d'activitats

Toni Pons, màgia i mentalisme

Dins de: #GranNitVLC – Plaça del Patriarca
Horari:
Dissabte 20 de juliol – 23.00 h
Lloc: Pl. del Patriarca
Toni Pons, màgia i mentalisme

Este artista valencià va començar a interessar-se per l’art de l’il·lusionisme en la seua infància, va demanar als reis mags la famosa caixa de màgia i ací va començar una gran afició.

És en 2005 quan decideix fer el salt al món artístic professional i a presentar espectacles de màgia en sales de xicotet format i en esdeveniments privats, combinant espectacles de “màgia de proximitat” per a adults amb xous per a públic familiar. Encara que practica i estudia totes les especialitats de l’il·lusionisme decideix especialitzar-se en mentalisme, un art que l’apassiona i amb el qual es sent especialment còmode.

Es forma en les diferents especialitats d’hipnosis amb diferents mestres. Comença a incorporar la hipnosi en els seus espectacles de mentalisme i naix ¡Siente! el seu primer espectacle exclusiu d’hipnosi, que actualment porta des de 2011 representant-se al Teatre Talia de València.

Hui representa els seus espectacles d’hipnosis i mentalisme en els millors teatres d’Espanya i està considerat com un dels millors mentalistes-hipnotistes del panorama actual.

Toni Pons, màgia i mentalisme
Com arribar